BYTEN & RETURER

Ångerrätt
Du har full ångerrätt (retur och bytesrätt) inom 30 dagar från att du mottagit varan. Varorna ska returneras oanvända i originalförpackning med etiketterna på. Du får dock givetvis prova din vara för att se om den passar.

Byten
Ett byte innebär att du för varje returnerad vara väljer att köpa en ny vara. Eventuell mellanskillnad betalas tillbaka. Om du returnerar ett större antal varor än du byter till definieras det inte som en retur utan som ett återköp, se nedan.

Återköp
Du kan returnera dina varor till Black Tie inom 30 dagar och få pengarna tillbaka om du ångrat dig. Du betalar då returfrakten. Använd vår retursedel som bifogats i din försändelse, eller ladda ner den här.

Reklamation
Om du reklamerar din vara på grund av en skada eller att vi felexpedierat din order kan du välja mellan att få en ny vara eller full återbetalning. Om du väljer att få pengarna tillbaka och vi godkänner reklamationen står Black Tie för returfrakten.
Om du vid en reklamation önskar byte till en likadan eller annan vara kan vi ej garantera att produkten finns tillgänglig.
Alla varor som skickas tillbaka, måste vara noggrant emballerade, för att undvika skador på varan. Det är du som kund som står för transportrisken tillbaka till Black Tie.
Återbetalning sker normalt inom 14 arbetsdagar från det att vi mottagit och godkänt din retur. Vi kan endast utföra återbetalning på samma sätt och till samma konto som användes vid köptillfället.

Returadress för ångerrätt och reklamation:
Black Tie
Sadelvägen 10
302 62 Halmstad
Sverige
Kontaktuppgifter för ångerrätt och reklamation:
E-mail: info@blacktie.se
Telefon: 035-221244 (vardagar kl: 08-15)