Hur lång är leveranstiden?
Vårt mål är att skicka de order som kommer in innan 12:00 samma dag. Leveranstid beror på var i landet leveransen skall. Normal leveranstid 1-3 vardagar. UNDER JULI MÅNAD SKER UTSKICK EN GÅNG I VECKAN. Vid brådskande order slå oss gärna en signal på 035 – 22 12 44 eller maila på info@blacktie.se

Jag får inte ihop mina mått med er storlekstabell, vad skall jag göra?
Vår rekommendation är att välja motsvarande storlek som du använder på kostym. Det viktigaste måttet är livvidden på byxan och därefter benlängd. På kavaj är det bröstvidd samt ärmlängd. Tänk på att skjortan skall sticka ut under kavajärmen. Skjortans halsmått finns angivet i rullisten ”Storlek” under varje produkt. Behöver ni vägledning slå gärna en signal på 035 – 22 12 44 eller maila på info@blacktie.se så försöker vi hjälpa till.

Hyr ni ut kläder?
Vi hyr inte ut kläder. Endast försäljning!

Har ni någon butik som man kan besöka?
Vi har ingen fysisk butik, men det går bra att besöka vårt lager i Halmstad för att prova kläderna och handla på plats. Vi är tacksamma för tidsbokade besök så ni kan få den bästa hjälpen. Lagret är normalt öppet vardagar mellan 8:30-15:00.

Vilken storlek skall jag välja på frackvästen?
Frackvästen har ingen rygg och är ställbar i nacken för rätt längd och i midjan för rätt vidd. Vi rekommenderar frackväst i motsvarande storlek som skjortan.

Har era byxor knappar för hängslen?
Nej, till våra byxor behövs hängslen med clips.

Jag behöver olika storlekar på kavaj/jacka och byxa. Hur gör jag?
De flesta modellerna kan vi leverera olika storlekar på. På våra paketerbjudanden finns ett flertal val av kombinationer både på storlekar och modeller. Maila (info@blacktie.se) eller slå oss en signal (035-221244) om ni har svårt att hitta rätt så försöker vi lösa det så gott det går.